Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2008

Ζώδια

Σκορπιός











ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΣΚΟΡΠΙΟΥ






Στοιχείο: Νερό

Ποιότητα: Σταθερή

Θηλυκό - Αρνητικό - Εσωστρεφή

Κυβερνήτης: Πλούτωνας

Αντιπροσωπευτική φράση: Εγώ παθιάζομαι

Σημείο σώματος: Γεννητικά όργανα

Ευνοϊκή μέρα: Τρίτη

Τυχερή πέτρα: Γκρίζος γαλαζίας

Χρώμα: Βυσσινί

Ταιριάζει με: Καρκίνο - Ιχθύ - Αιγόκερο



Η φύση του Σκορπιού είναι να διεισδύσει στην βαθύτερη ιδέα της ζωής. Μετασχηματιστικές καταστάσεις σε κάθε επίπεδο της ανθρώπινης ψυχής είναι άρρητα συνδεδεμένες με τον Σκορπιό. Το ζώδιο του Σκορπιού είναι σταθερό.

Οι έμφυτες ικανότητες του θα φτάσουν σε οποιοδήποτε άκρο για να συγκρατήσουν αυτό που θεωρούν άξιο και ιδεώδες. Είναι επιφυλακτικός και ανεξιχνίαστος. Η εσωστρεφής προδιάθεσή του του παρέχει δυνατή θέληση και μεγάλη εσωτερική δύναμη.

Οι άνθρωποι αυτού του τύπου προσκολλούνται τόσο βιαία σε πράγματα που αξίζουν ώστε θυσιάζουν και την ίδια τους την ζωή αν είναι απαραίτητο. Τα άτομα αυτά έχουν μια αλάνθαστη ικανότητα να βρίσκουν τα αδύνατα σημεία των άλλων. Έχουν δυνατή διαίσθηση, αντοχή και είναι παθιασμένοι.




Σχέσεις:

Στην συναισθηματική του ζωή παθιάζεται. Το μεγάλο βάθος και η τεράστια δύναμη των συναισθημάτων του πολλές φορές τον οδηγούν να προσκολληθεί σε κάποιο άτομο, κάτι που μπορεί να καταλήξει είτε σε ολοκληρωτική αφοσίωση, είτε σε ακραίες συμπεριφορές.

Πεισματάρης και εγωιστής καθώς είναι, υποτιμάει τον τρόπο που ενεργούν και σκέφτονται οι άνθρωποι γύρω του, και έτσι χάνει πολλές ευκαιρίες να κερδίσει πολλά από αυτούς. Αν και διακατέχεται από έντονη σεξουαλικότητα, θεωρείται κατά βάση πιστός και σε περίπτωση άτυχης επιλογής - ιδιαίτερα στο γάμο - του είναι αρκετά δύσκολο να χωρίσει.

Ως σύζυγος αλλά και ως γονέας είναι παράδειγμα εργατικού και φιλοπρόοδου ατόμου. Θέλει ωστόσο να υπερέχει και να διατάζει μέσα στο σπίτι του.


Ιχθυς



Στοιχείο: Νερό

Ποιότητα: Μεταβλητή

Θηλυκό - Αρνητικό - Εσωστρεφή

Κυβερνήτης: Ποσειδώνας

Αντιπροσωπευτική φράση: Εγώ πιστεύω

Σημείο σώματος: Πέλματα

Ευνοϊκή μέρα: Πέμπτη

Τυχερή πέτρα: Αμέθυστος

Χρώμα: Πράσινο

Ταιριάζει με: Καρκίνο - Σκορπιό - Ταύρο



Στον υδάτινο κόσμο ο Ιχθύς είναι ευαίσθητος, συχνά συναισθηματικός και πολύ ευφάνταστος. Εξάλλου επειδή είναι μεταβλητός δε γνωρίζει πάντα πώς να χειριστεί τα αίσθημα του, με αποτέλεσμα να πέφτει θύμα των συγκινησιακών του αλλαγών


Σχέσεις:

Στην προσωπική τους ζωή είναι ιδιαίτερα συναισθηματικοί, ξέρουν να αγαπούν βαθιά και να δίνονται ολοκληρωτικά στις σχέσεις τους. Παρόλα αυτά θεωρείται ένα από τα πιο άπιστα ζώδια, λόγω της πολυπλοκότητάς τους και της ικανότητας που έχουν να κρύβονται πολύ καλά. Τα πάθη τους είναι έντονα και λατρεύουν τις απολαύσεις των αισθήσεων.

Αν αγαπήσουν πραγματικά, όμως, το έντονο συναίσθημά τους κάνει να μην μπορούν να αρνηθούν οτιδήποτε στο σύντροφό τους, καθώς δεν θέλουν να τον στεναχωρούν.

Πολλές φορές κάνουν ένα γάμο από ανασφάλεια ή από φόβο μη χάσουν το αντικείμενο του πόθου τους. Όταν, όμως, οι μάσκες πέφτουν κάτω από το συζυγικό ζυγό και τις καθημερινές υποχρεώσεις, τους καταλαμβάνει μια έντονη τάση φυγής. Έτσι, πολύ συχνά, οδηγούνται στο διαζύγιο, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που καταφεύγουν σε παράνομες σχέσεις.



Παρθένος




Στοιχείο: Γη

Ποιότητα: Μεταβλητή

Αρνητικό - Θηλυκό - Εσωστρεφή

Κυβερνήτης: Ερμής

Αντιπροσωπευτική φράση: Εγώ αναλύω

Σημείο σώματος: Έντερα

Ευνοϊκή μέρα: Τετάρτη

Τυχερή πέτρα: Σμαράγδι

Χρώμα: Γκρι

Ταιριάζει με: Ταύρο - Αιγόκερο - Σκορπιό



Πίσω από την μάσκα της ψυχρότητας κρύβετε μια αξιοσημείωτη ζωντάνια. Η κριτική ανάλυση, ακόμη και στις δυνατές συγκινήσεις και πάθη είναι δυνατά εκφρασμένη σε αυτό το ζώδιο.

Η μετριοφροσύνη και η ντροπαλότητα του Παρθένου οφείλονται σε μια έλλειψη αυτοεκτίμησης. Με την πρακτικότητα και με τον λεπτομερή τρόπο που αντιμετωπίζει την ζωή, έχει τη δυνατότητα να προγραμματίζει για το μέλλον.


Σχέσεις:

Στον έρωτα έχει μεγάλη επιθυμία να αγαπήσει και να αγαπηθεί και συνήθως όταν θέλει κάτι σταθερό προχωρά αργά και επιφυλακτικά. Είναι υποδειγματικός ως σύντροφος και σύζυγος, σταθερός, υπομονετικός, περιποιητικός και αγαπά βαθιά, παρόλο που η ηρεμία και η ψυχραιμία που τον διακρίνουν μπορούν να του προσδίδουν κάποια ψυχρότητα.

Δίδυμος

ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΔΙΔΥΜΟΥ
Στοιχείο: Αέρας

Ποιότητα: Μεταβλητή

Θετικό - Αρσενικό - Εξωστρεφή

Κυβερνήτης: Ερμής

Αντιπροσωπευτική φράση: Εγώ σκέφτομαι

Σημείο σώματος: Χέρια - πνεύμονες

Ευνοϊκή μέρα: Τετάρτη

Τυχερή πέτρα: Πράσινος νεφρίτης

Χρώμα: Ασημί
Ταιριάζει με: Ζυγό - Υδροχόο - Λέων

Οι Δίδυμοι λειτουργούν πολύ με την σκέψη. Η εμπιστοσύνη που διαθέτει ένας Δίδυμος στον εαυτό του πηγάζει από μια διανοητική ικανότητα εξακρίβωσης και ανάλυσης της εκάστοτε δυσκολίας.

Η κατεύθυνση που ακολουθεί η ψυχική ενέργεια του δίδυμου έχει μια εξωστρεφή τάση, έτσι ώστε η κινητικότητα που παρουσιάζει είναι αξιοσημείωτη. Η ίδια η κινητικότητα βρίσκεται στις επαφές που μπορεί να έχει κάποιος Δίδυμος. Ο έξω κόσμος διεγείρει την περιέργεια του και τραβάει την προσοχή του.


Σχέσεις:
Στις διαπροσωπικές τους σχέσεις είναι πολύ εκφραστικοί, μοιάζουν ψυχροί και έχουν ανάγκη από εγκεφαλική επικοινωνία πριν ξεκινήσει οτιδήποτε, αλλά και αργότερα.

Εξαιτίας του δισυπόστατου χαρακτήρα τους, παρατηρείται μια τάση για σύναψη ταυτόχρονων δεσμών με διάφορα πρόσωπα του αντίθετου φύλου. Ικανοποιούνται πολύ δύσκολα από μία σχέση. Συχνά, δεν μπορούν εύκολα να είναι πιστοί και δημιουργούν διπλές καταστάσεις.

Αγαπούν πολύ τα παιδιά και μπορεί να δημιουργήσουν οικογένεια, μόνο και μόνο γι αυτό. Δεν μπορούν όμως να στερηθούν εύκολα την ελευθερία τους, ιδιαίτερα σε επίπεδο πνεύματος και η ανία μπορεί να τους σκοτώσει.


Υδροχόος


ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ
Στοιχείο: Αέρας

Ποιότητα: Σταθερή

Θετικό - Αρσενικό - Εξωστρεφή

Κυβερνήτης: Ουρανός

Αντιπροσωπευτική φράση: Εγώ ομαδοποιούμαι

Σημείο σώματος: Αστράγαλοι


Ευνοϊκή μέρα: Σάββατο

Τυχερή πέτρα: Τουρμαλίνης

Χρώμα: Μπλε

Ταιριάζει με: Δίδυμο - Ζυγό - Κριό


Θετικά χαρακτηριστικά:

Ένας Υδροχόος μπορεί να σκέφτεται αντικειμενικά χωρίς να λαμβάνει υπόψη τα συναισθήματα του. Αυτό βέβαια μπορεί να έχει την έννοια, πως σε συγκινησιακά γεγονότα νιώθει κάποια αμηχανία επειδή οι σκέψεις του είναι ελεγχόμενες.

Η ερωτική του ζωή δεν είναι τόσο συναισθηματική ή τουλάχιστον φαινομενικά. Απορροφά πρακτικά όλες τις εμπειρίες του και τις συλλογίζεται. Έχει μεγάλη ικανότητα στο να συγκρατεί σκέψεις και ιδέες.


Σχέσεις:

Οι διαπροσωπικές του σχέσεις διακατέχεται από αστάθεια. Αν και τα συναισθήματα που αναπτύσσει είναι πολλές φορές βαθιά, δεν εκδηλώνει τι σκέπτεται και τι αισθάνεται μ' αποτέλεσμα να δείχνει απόμακρος και αδιάφορος. Παρόλα αυτά, αν αισθανθεί πραγματικά την αγάπη, αυτό θα γίνει για μία και μόνο φορά και τότε μπορεί να είναι σταθερός και να κάνει οικογένεια, γιατί αγαπάει πολύ τα παιδιά.

Ο σύντροφός του πρέπει να προσέχει σαν κόρη οφθαλμού και να σέβεται την απεριόριστη ελευθερία του, για να μην τον χάσει.


Τοξότης
ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΤΟΞΟΤΗ
Στοιχείο: Φωτιά

Ποιότητα: Μεταβλητή

Θετικό - Αρσενικό - Εξωστρεφή

Κυβερνήτης: Δίας

Αντιπροσωπευτική φράση: Εγώ επεκτείνομαι

Σημείο σώματος: Μηροί

Ευνοϊκή μέρα: Πέμπτη

Τυχερή πέτρα: Κίτρινο ζαφείρι

Χρώμα: Μπλε

Ταιριάζει με: Κριό - Υδροχόο - Λέων


Θετικά χαρακτηριστικά:

Η μεταβλητή φύση του Τοξότη τον κάνει να στρέφεται κατά καιρούς τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό του κόσμο, μολονότι σε γενικές γραμμές οι ωθήσεις τον πιέζουν προς τα έξω έχουν τον κύριο λόγο, εξαιτίας του γεγονότος ότι τα ζώδια της φωτιάς διαθέτουν ισχυρό προσανατολισμό στον εξωτερικό κόσμο.

Ο Τοξότης δίνει μεγάλη σημασία στην τοποθέτηση των γεγονότων από μια φιλοσοφική ή θρησκευτική πλευρά. Ερευνά για την αλήθεια. Έχει μεγάλη επιθυμία για ταξίδια, ελευθερία και σπουδές.


Σχέσεις:

Στις διαπροσωπικές του σχέσεις, μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω για να έχει την ελευθερία του. Απεχθάνεται το να νοιώθει ότι κάποιος άλλος τον εξουσιάζει, παρόλο που του αρέσει η συντροφιά και το αίσθημα ότι περιβάλλεται από στοργή και αγάπη.

Αγαπάει πραγματικά αυτούς που βρίσκονται γύρω του. Η φύση του είναι φλογερή και ενθουσιώδης, αλλά αν δεν αισθάνεται ελεύθερος, φεύγει πολύ εύκολα από μια σχέση. Στην ζωή του καταγράφονται από απλές ρομαντικές ιστορίες μέχρι και σκανδαλώδη επεισόδια, αφού δεν είναι από αυτούς που μένουν με ευκολία πιστοί.

Στην καρδιά του χωράνε να γραφούν πολλά ονόματα. Η ανεξαρτησία του και η απόλυτη αγάπη που έχει για την ελευθερία του μπορούν να τον κάνουν ν' αναβάλει το γάμο και σε ακραίες περιπτώσεις ίσως ακόμα και να μην τον πραγματοποιήσει ποτέ.


Λέων

ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΑ
Στοιχείο: Φωτιά

Ποιότητα: Σταθερή

Αρσενικό - Θετικό - Εξωστρεφή

Κυβερνήτης: Ήλιος

Αντιπροσωπευτική φράση: Εγώ δημιουργώ

Σημείο σώματος: Καρδιά

Ευνοϊκή μέρα: Κυριακή

Τυχερή πέτρα: Διαμάντι


Χρώμα: Χρυσαφί

Ταιριάζει με: Κριό - Τοξότη - Ζυγό

Ο Λέων έχει ανάγκη να είναι το κέντρο της προσοχής για αυτό χρειάζεται το κοινό του που θα τον ακούει και θα τον θαυμάζει. Έχει αποφασιστικότητα και γενναιότητα. Του αρέσουν τα χόμπι και άλλες μορφές δημιουργικής αυτοέκφρασης. Χρειάζεται να ζει την ζωή του με ενθουσιασμό και προσωπική αυθεντικότητα για να είναι δημιουργικός.

Τα περισσότερα λιοντάρια αγωνίζονται για να γίνουν σημαντικοί με διάφορους τρόπους, οι οποίοι μπορεί να φαίνονται απαιτητικοί και αυταρχικοί.


Σχέσεις:

Στις διαπροσωπικές του σχέσεις είναι ασταθής, ευέξαπτος και γεμάτος πάθος. Θέλει (και συνήθως έχει) πολλές σχέσεις στη ζωή του, αλλά όταν αγαπήσει πραγματικά δίνεται ολοκληρωτικά, με όλη την καρδιά του στο ταίρι του και αφοσιώνεται.

Είναι πολύ δοτικός, τρυφερός, περιποιητικός και μπορεί να κάνει ασύλληπτα πράγματα για τον άλλον, ενώ παράλληλα αυξάνεται η δημιουργικότητά του. Κάνει σταθερές σχέσεις και περνάει αρκετά όμορφα μέσα από αυτές, αρκεί να υπάρχει ένα είδος ελευθερίας κινήσεων και να αισθάνεται ελεύθερος.


Ταύρος

ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ
Στοιχείο: Γη

Ποιότητα: Σταθερή

Αρνητικό - Θηλυκό - Εσωστρεφή

Κυβερνήτης: Αφροδίτη

Αντιπροσωπευτική φράση: Εγώ έχω

Σημείο σώματος: Λαιμός

Ευνοϊκή μέρα: Παρασκευή

Τυχερή πέτρα: Λαζούριο

Χρώμα: Μπλε

Ταιριάζει με: Παρθένο - Αιγόκερο - Καρκίνο

Ο Ταύρος είναι σταθερός, αφοσιωμένος, πιστός και όλα αυτά προέρχονται από την ανάγκη του για ασφάλεια συναισθηματική και υλική. Το ένστικτό του είναι δυνατό και αρκετές φορές σωστό. Είναι αρκετά ή μάλλον το ποιο ανήσυχο άτομο αν θέλεις να είσαι μαζί του και όχι εναντίον του. Ειρηνικός και φιλικός. Τα συναισθήματα του είναι δυνατά, βαθιά και με μεγάλη διάρκεια.

Γενικά ο Ταύρος είναι πιστός φίλος και εραστής. Απεχθάνεται την μοναξιά και ασχολείται μεγάλα διαστήματα της ζωής του με την συλλογή υλικών αγαθών.

Σχέσεις:

Οι διαπροσωπικές του σχέσεις έχουν ως κύριο σκοπό την απόλαυση και στο ενεργητικό του έχει πολλές ερωτικές περιπέτειες. Ακόμα και τα συναισθήματα αγάπης που αισθάνεται έχουν ένα χαρακτήρα υλικό, γιατί κυριαρχούν πάνω απ' όλα οι αισθήσεις.

Είναι πιστός και τον ενδιαφέρει πολύ να έχει μια σταθερή σχέση, ενώ θεωρεί τον γάμο και τη δημιουργία οικογένειας σκοπό ζωής. Αγαπάει πολύ τα παιδιά και θέλει να αποκτήσει πολλά.

Είναι πολύ ανασφαλής και αισθάνεται έντονα τα συναισθήματα της κτητικότητας και της ζήλιας πολύ βαθιά μέσα του, αλλά δεν τα αφήνει να βγαίνουν στην επιφάνεια.



Αιγόκερως

ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΙΓΟΚΕΡΟΥ
Στοιχείο: Γη

Ποιότητα: Παρορμητική

Αρνητικό - Θηλυκό - Εσωστρεφή

Κυβερνήτης: Κρόνος

Αντιπροσωπευτική φράση: Εγώ πραγματώνω

Σημείο σώματος: Γόνατα - οστά

Ευνοϊκή μέρα: Σάββατο

Τυχερή πέτρα: Μπλε ζαφείρι

Χρώμα: Καφέ

Ταιριάζει με: Ταύρο - Παρθένο - Ιχθύ
Θετικά χαρακτηριστικά:

Ο Αιγόκερος ασχολείται με το να δίνει σχήματα σε πράγματα. Στην ανθρώπινη ψυχή αυτό αντιστοιχεί στην ταύτιση με μια συγκεκριμένη ιδέα, πνευματική ή άλλη, ενώ σε κοινωνικά πλαίσια δίνεται έμφαση στην κοινωνική θέση. Επιθυμεί την εύρεση της ιδιαίτερης θέσης του στο μεγαλύτερο δυνατό σύνολο. Λαμβάνει υπόψη του μόνο τις πρακτικές και συγκεκριμένες και άμεσα αποδοτικές μέθοδοι.

Υπερεκτιμά την υλική ασφάλεια. Είναι φιλόδοξος, και για να πετύχει θα βασιστεί στην επίμονη, την οικονομία, την πειθαρχεία, θα είναι εργατικός και τίμιος καθώς και αξιόπιστος. Ενεργώντας έτσι δίνει την εντύπωση ότι είναι ψυχρός και αναίσθητος.

Σχέσεις:

Είναι παραδοσιακός και στις διαπροσωπικές του σχέσεις ιδιαίτερα σταθερός και προσεκτικός. Έτσι, πολλές φορές ελκύει τα πιο περίεργα και ακραία άτομα που έχουν ανάγκη από τη σταθερότητα που τους παρέχει. Δεν μπορεί να αφήσει ποτέ τον εαυτό του απολύτως ελεύθερο να απολαύσει τον έρωτα.

Συχνά τα δικά του άτομα τον κατηγορούν για ψυχρότητα και δεν καταλαβαίνουν πως η φύση του είναι αυτή που τον κάνει απλά συγκρατημένο. Χαίρεται τη στοργή αλλά δεν είναι εκδηλωτικός. Είναι πιο ικανός να εκφράσει τα συναισθήματά του με δώρα ή πράξεις καλοσύνης παρά με λόγια.


Zυγός

ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΖΥΓΟΥ
Στοιχείο: Αέρας

Ποιότητα: Παρορμητική

Θετικό - Αρσενικό - Εξωστρεφή

Κυβερνήτης: Αφροδίτη

Αντιπροσωπευτική φράση: Εγώ δεσμεύομαι

Σημείο σώματος: Νεφρά - μέση

Ευνοϊκή μέρα: Παρασκευή

Τυχερή πέτρα: Κόκκινος τουρμαλίνης

Χρώμα: Ροζ

Ταιριάζει με: Δίδυμο - Υδροχόο - Τοξότη


Ο Ζυγός έχει ανάγκη για αρμονία, συνύπαρξη, συντροφικότητα. Είναι άτομο το οποίο θέλει να γνωρίσει καλά τους άλλους και τον σύντροφο του.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να είναι ένας Ζυγός καλά, είναι να έχει μια κοινωνική συνειδητά σχέση. Ψάχνει να βρει την τέλεια σχέση και τον μεγάλο ερωτά της ζωής του.


Σχέσεις:

Στις διαπροσωπικές του σχέσεις είναι στοργικός, φιλικός και με πολύ λεπτές και ρομαντικές κινήσεις δείχνει την αγάπη που αισθάνεται για τον άνθρωπο που έχει δίπλα του. Όλα αυτά αφού έχει κατασταλάξει σε μία σχέση, γεγονός κάπως δύσκολο, δεδομένου ότι το ωραίο του παρουσιαστικό και οι καλοί του τρόποι, του προσφέρουν ένα πλήθος κατακτήσεων.

Εξαιτίας του ευαίσθητου χαρακτήρα του, παρατηρείται συχνά ότι αισθάνεται βαθύτατη απογοήτευση και μεγάλης διάρκειας πόνο, όταν τύχει να διαψευσθεί από κάποιο πρόσωπο που αγαπά. Τις περισσότερες φορές ο σύντροφος του προέρχεται από καλή οικογένεια, ανεξάρτητη οικονομικά και, άρα, πρέπει να περιμένουμε ότι, είτε αυτός, είτε κάποιος από τους οικείους του θα προσφέρει στο γάμο μεγάλη υποστήριξη, είτε ηθική, είτε οικονομική.

Αγαπάει πολύ τα παιδιά και θέλει να έχει πολλά, γι' αυτό σε περίπτωση που υπάρξει κάποιο πρόβλημα για να αποκτήσει, δεν διστάζει ακόμα και να υιοθετήσει.


Καρκίνος

ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ
Στοιχείο: Νερό

Ποιότητα: Παρορμητική

Θηλυκό - Αρνητικό - Εσωστρεφή

Κυβερνήτης: Σελήνη

Αντιπροσωπευτική φράση: Εγώ νιώθω

Σημείο σώματος: Στομάχι

Ευνοϊκή μέρα: Δευτέρα

Τυχερή πέτρα: Σεληνόλιθος

Χρώμα: Λευκό

Ταιριάζει με: Σκορπιό - Ιχθύ - Παρθένο


Ο Καρκίνος έχει μια αντιφατική φύση. Από τη μια ανήκει στα παρορμητικά ζώδια και από την άλλη στα παθητικά ενδοσκοπικά. Αυτό το γεγονός του προκαλεί προβλήματα στην αισθηματική του ζωή και με τον ίδιο του τον εαυτό. Ο καρκίνος είναι άτομο που κυρίως παραμένει σιωπηλό και όλα τα βιώματα του τα περνά μέσα στον ψυχισμό του.


Σχέσεις:

Στις διαπροσωπικές του σχέσεις είναι πολύ ευαίσθητος, δίνεται ολοκληρωτικά και αγαπάει πολύ βαθιά και αληθινά. Είναι πιστός και ιδιαίτερα περιποιητικός ως σύντροφος, αλλά πληγώνεται πολύ εύκολα συνήθως όταν νιώθει ότι τον παραμελούν.

Αν και συχνά αποστρέφεται την έννοια του γάμου, είναι ένα μοιραίο γεγονός για τη ζωή του, και συνήθως έχει πολλά να αποκομίσει. Αγαπάει τα παιδιά και όταν αποκτήσει δικά του, βρίσκεται σε μία διαρκή και αδικαιολόγητη ανησυχία και άγχος γι αυτά.

Κριός

Στοιχείο: Φωτιά

Ποιότητα: Παρορμητική

Θετικό - Αρσενικό - Εξωστρεφή

Κυβερνήτης: Aρης

Αντιπροσωπευτική φράση: Εγώ είμαι

Σημείο σώματος: Κεφάλι

Ευνοϊκή μέρα: Τρίτη

Τυχερή πέτρα: Γρανάτης

Χρώμα: Κόκκινο

Ταιριάζει με: Λέων - Τοξότη - Δίδυμο

Ανυπόμονος γεμάτος με ενέργεια ενθουσιάζεται με την πρόκληση για ξεκινήματα και αγώνα, με σκοπό την κατάκτηση. Πάντα ένας Κριός δοκιμάζει τις αντοχές του.

Σχέσεις:

Στις σχέσεις του παθιάζεται και διακατέχεται από ισχυρά σεξουαλικά αισθήματα και έντονη ορμητικότητα. Ερωτεύεται γρήγορα, κεραυνοβόλα και βίαια.

Θέλει να έχει το πάνω χέρι και να είναι πιστός, ενώ πολλές φορές νιώθει έντονα το συναίσθημα της ζήλιας και δεν συγχωρεί εύκολα τα σφάλματα των άλλων, αλλά δεν αναγνωρίζει τα δικά του.

Εξαιτίας του οξύθυμου χαρακτήρα του και των μη ευγενικών του τρόπων δεν είναι πάντοτε αγαπητός από το αντίθετο φύλο.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Σκορπιουδάκια πάντα!Ετσι!